Size does matter… on a Canyon.

Onze tocht richting Grand Canyon was allerminst saai. We reden via Scottsdale om te cactus-spotten… Een niet zo’n moeilijke opgave in Arizona. De rit gaf ons echter bijna een hartaanval, toen we naar alle waarschijnlijkheid een eekhoorn overreden… May it rest in peace! Of gewoon niet dood zijn… De tweede stop op de route was Jerome, een “ghost town”. Het was nogal ver zoeken naar het verlaten, spookachtige gedeelte, maar toen we het uiteindelijk toch een beetje vonden, waren we toch blij dat we de detour – door de bergen – gemaakt hadden. De rest van de tocht was minder bewogen, al schrok Hanne toch nog even van het hert in het donker zomaar aan de kant van de weg stond.

(gallerij met foto’s onderaan!)

Onze slaapplaats in de Grand Canyon kon niet beter gelegen of authentieker zijn. Onze host, een sympathieke ranger, woont namelijk in het Trailer Village. Omdat we geen nacht meer konden wachten om eindelijk die beroemde Canyon te zien, trokken we die avond – met een pizzaatje – naar een view point voor de zonsondergang. Het was misschien niet de beste pizza ooit, maar alleszins de meest memorabele!

Vandaag, 6 juli, stonden we vroeg op (4u45) om de zon te zien opkomen samen met twee andere couchsurfers. De rest van de lange voormiddag vulden we met wandelingen in en rond de Canyon, zoals uit het filmpje (onderaan) zou moeten blijken.

Waarschijnlijk zullen jullie ons de komende dagen niet of maar weinig horen, aangezien we enkele National Parks bezoeken en maar weinig internet zullen hebben. Neem dus maar gerust van ons aan dat geen nieuws goed nieuws is! Op het menu staan een all-in experience in Monument Valley, de zonsopgang in Zion National Park en een ontmoeting met een bruine beer in Bryce National Park! NO WORRIES dus ;).

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s